Arctic North

Arctic North palvelee matkailijoita ja matkanjärjestäjiä matkan suunnittelussa sekä matkan aikana. Verkkokaupastamme selaat ja ostat kaikki Pyhä-Luoston aktiviteetit ja seikkailut, helposti ja luotettavasti yhdestä paikasta.

Pyhä-Luoston parhaat palat

Arctic North on Pyhä-Luoston aktiviteettien verkkokauppa

Arctic North palvelee matkailijoita ja matkanjärjestäjiä matkan suunnittelussa sekä matkan aikana. Verkkokaupastamme selaat ja ostat kaikki Pyhä-Luoston aktiviteetit ja seikkailut, helposti ja luotettavasti yhdestä paikasta. Suunnittele lomasi ja osta juuri sinua kiinnostavat aktiviteetit. Näet saatavuuden reaaliajassa, joten sinun on helppo ostaa aktiviteetteja myös loman aikana – fiiliksen ja kelien mukaan.

Olemme valikoineet parhaat aktiviteetit parhailta paikallisilta yrityksiltä. Olemme varmistaneet aktiviteettien saatavuuden ja laadun sekä hoitaneet sopimusasiat puolestasi. Pyhä-Luosto on iso tunturialue Suomen vanhimman kansallispuiston syleilyssä. Matkailun kasvu on kuitenkin ollut maltillista ja hallittua. Arctic North on ensimmäinen ja ainoa palvelu Pyhä-Luoston alueella, joka kokoaa aktiviteetit yhteen paikkaan.

Me tunnemme Pyhä-Luoston alueen luonnon, ihmiset ja niiden tarjoamat elämykset. Myös kumppanimme ovat paikallisia asukkaita, joilla on kymmenien vuosien kokemus vieraanvaraisesta palvelusta. Kauttamme pääset kokemaan alueen parhaat palat.

Arctic North on syntynyt matkanjärjestäjien tarpeesta löytää ja ostaa asiakkailleen sopivia aktiviteetteja Pyhä-Luoston alueella, helposti ja luotettavasti. Meidän avullamme saat tehtyä lomallesi juuri sinulle sopivan suunnitelman ja ostettua tarvittavat retket oheispalveluineen. Tämä on Arctic Northin tehtävä. Arctic Northin takana on hyvä porukka paikallisia yrittäjiä ja ihmisiä. Olemme toimineet Pyhä-Luoston alueella yli 10 vuotta. Yrityksen omistajat pyörittävät myös alueen ravintoloista Pyhän Huttu-Hippua, Luoston Vaiskoa ja Poropuisto Koparan ravintolaa. Arctic North takaa myytävien aktiviteettien laadun ja saatavuuden. Yksittäisten aktiviteettien lisäksi tarjoamme myös lomapaketteja tarpeesi mukaan.

Saat meihin yhteyden osoitteesta sales@visitarcticnorth.fi ja somekanavissamme:

Facebook, Instagram

Arvostele meidät Googlessa. Arvostele meidät TripAdvisorissa.

Verkkokauppa

  • Löydät, vertailet ja ostat kaikki parhaat aktiviteetit helposti ja luotettavasti
  • Näet heti saatavuuden, sinun ei tarvitse tiedustella lähtöjä erikseen
  • Kuljetukset sisältyvät ohjelmiin
  • Hyvät ohjeet, joilla valmistaudut matkaan ja aktiviteetteihin
  • Paljon tietoa paikoista minne mennä, asioista mitä tehdä – myös ilmaiseksi
  • Reilu hinnoittelu: saat parhaan hinnan kauttamme
  • Parhaat aktiviteetit ja seikkailut on valikoitu kauppaan puolestasi – voimme suositella jokaista
  • Helppo vertailla, valita ja valmistautua – perusteelliset tiedot aktiviteeteista
  • Löydä helposti sinulle sopivimmat ja kiinnostavimmat – olemme merkinneet aktiviteetteihin klassikot, paikallisten suosikit, ilmaiset sekä kenelle aktiviteetti sopii

Näin toimit

Miten valitsen ja ostan aktiviteetit verkkokaupasta?

1. Löydä

Löydät näiltä sivuilta ohjatut aktiviteetit ja seikkailut, ilmaiset tekemiset sekä käyntikohteet. Tutki ja valitse tai pyydä suositusta meiltä! Ota yhteyttä ja kerro hieman itsestäsi.

2. Vertaa

Haluatko kokea jonkin Pyhä-Luoston klassikoista vai kenties tehdä kuin paikalliset? Etsitkö rauhallista vai vauhdikasta, helppoa tai haastavaa tekemistä? Jotta oikean aktiviteetin valinta olisi helpompaa, ohjelmat on luokiteltu.

3. Osta

Tässä varmuuden vuoksi ohjeet:
1. Valitse päivä ja aika
2. Täytä tietosi
3. Maksa Visalla, Mastercardilla, PayPalilla tai pankkisiirrolla (suomalaiset pankit)
4. Saat vahvistuksen ja ohjeet sähköpostiisi

4. Nauti

Katso ohjeet sään mukaiseen pukeutumiseen. Kannattaa ottaa mukaan reppu, jossa on ylimääräinen lämmin kerros. Jos aiot ottaa kuvia, muista ladata kameran ja puhelimen akku, jotta laite ei sammu pakkasessa. Varavirtalähde on kätevä lisä. Katso aktiviteetin lähtöpiste ja saavu ajoissa paikalle hyvällä mielellä. Ohjelmassa on mainittu jos siihen kuuluu ruokailu, tai jos se on ostettavissa lisähintaan. Voit myös ottaa mukaan pienet eväät kuten pähkinöitä, suklaapatukan tai voileivän.

5. Jaa

Käytä sosiaalisessa mediassa tunnistetta #visitarcticnorth. Käy jättämässä arvio meistä Tripadvisorissa, Googlessa ja Facebook-sivulla. Pyhän alueella käytetään tunnisteita #pyhamagic ja #tunturifiilis