Hauskaa moottorikelkoilla 2 h

130.00 

09:30 – 11:30
Alk. 130 €/ aikuinen, 100 €/lapsi 8-12 vuotta
Yksi päällä kelkailu lisämaksu 30 €
Ryhmän koko 2 – 8
Ostettava 78 t aikaisemmin
Järjestetään tilauksesta

Tiivistelmä:
* Kesto 2 h
* Tunne talven henki ja näe luminen metsä
* Opi moottorikelkan peruskäsittelyä
* Ammattimainen opastus englanniksi ja suomeksi
* Sisältää kuljetuksen ja välineet.
* Kuljettajat tarvitsevat ajokortin joka on voimassa Eurooppassa
* Ei sovellu pienille lapsille

Tapaamisaika ja -paikka:
09:30 Kairankutsun toimisto, Kultakeronkatu 4, Pyhätunturi
08:55 Luosto, Hotelli Luostotunturin edestä

Kuvaus

Tärkeää:
Pukeudu vallitseva sää huomioiden.

Sisältää:
Opastus suomeksi ja englanniksi, kuljetus, välineet.

Tuotekuvaus:
Moottorikelkkailu on hauskaa ja kätevä tapa liikkua talvisessa metsässä. Opas opettaa kuinka moottorikelkkoja käsitellään ja ajetaan sekä kertoo turvallisen ajon huomioitavat asiat. Retkellä ajatte moottorikelkoilla läpi lumisen metsän ja koette talven hengen kasvoilanne. Osallistujat voivat vuorotella kuljettajaa.

Huomaa, että moottorikelkkailua varten kuljettajalla on oltava riittävä ajokortti, joka on voimassa Euroopassa. Joillekin safareille lapset voivat liittyä matkustajaksi kelkkailijan kelkkailemassa kelkassa tai lapsen iästä riippuen kuljettajan takana.

Kaikki safareissa käytetyt moottorikelkat on vakuutettu Suomen lainsäädännön mukaisesti, ja kattavuus on edellä mainittujen liikennevakuutuksen ehtojen mukainen. Safarin osallistujat ovat vastuussa moottorikelkkojen aiheuttamista vahingoista. Omavastuu vahingoissa on enintään 1000 euroa / kuljettaja /moottorikelkka kohti.

Moottorikelkan kuljettajan on oltava vähintään 18-vuotias ja hänellä on oltava voimassa oleva ajokortti Suomessa. Suomen laki kieltää moottorikelkan ajamisen alkoholin vaikutuksen alaisena. Vastuullisena safarijärjestäjänä pidätämme oikeuden muuttaa retkien reititystä, aikatauluja ja kestoa tarvittaessa sääolosuhteiden vuoksi tai jos se katsotaan suositeltavaksi turvallisuussyistä ja osallistujien mukavuudesta johtuen. Pidätämme myös oikeuden keskeyttää safarin, jos osallistujan katsotaan olevan potentiaalinen vaara itselleen tai muille, tai jos huomataan osallistujien terveydessä heikentymistä.