Illallinen Koparan porokämpällä

108.00 

18.1. – 30.3.2023
Torstaisin
19:00 – 22:00

108 € / henkilö
Varattava 48 tuntia aikaisemmin
Myöhemmin saatavuutta voi tiedustella sales@visitarcticnorth.fi

Elämyksellinen, pohjoisiin makuihin pohjautuva avotulella viimeistelty illallinen Koparan porokämpällä, metsän ja luonnon ympäröimänä hyvästä seurasta nauttien.

Sisältää
* Kolmen ruokalajin avotulella viimeistellyn illallisen
* Alkumaljan ja kahvin

Lisäpalvelut
* Meno-paluukuljetus Pyhältä / Luostolta 30€/ hlö

Kuvaus

Koparan porokämpän illallinen on ainutlaatuinen matka Koparan porotilan upeaan ympäristöön ja lappilaisen ruuan alkulähteille metsän ja luonnon keskelle. Elämyksellinen ja kaikkia aisteja hivelevä illalliskokonaisuus pohjautuu pohjoisiin makuihin ja antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua siihen, mitä Lappi ja lappilainen keittiö parhaimmillaan on.

Vanhojen porokämpän tapojen mukaan poromiehet kokoontuivat päivän päätteeksi rentoutumaan hyvän ruuan äärelle raatailemaan päivän tapahtumista ja kaiken maailman asioista, sekä iskemään tarinaa pitkien pöytien ääreen. Tätä perinnettä haluamme kunnioittaa ja jatkaa, tarjoten samaa kokemusta sinulle ja ystävillesi.

Koe Lappi aidoimmillaan mitä se on ollut jo vuosisatojen ajan, ympärilläsi oleva hiljaisuus vanhassa hirsisen porokämpän luomassa tunnelmassa nauttien kokkimme luomasta makumaailmasta, joka viimeistellään silmienne alla avotulella. Nauti hyvästä seurasta sekä pohjoisen luonnon tarjoamista tarinoista, kuten ulkona kulkevista poroista, ehkä taivaalla loimuavista revontulista ja Lapin omasta valkoisesta pimeydestä. Kaiken hiljaisuuden ja kiireettömyyden keskellä tarinat kohtaavat toisensa.