Kokeile jääkiipeilyä Pyhä-Luostolla

93.00 

10.12.2022 – 8.4.2023
Maanantai – sunnuntai
11:30 – 14:00
93 € aikuinen, 93 € lapsi
Ryhmän koko 2 – 8
Ostettava 24 t aikaisemmin

  • 2,5 h
  • Ainutlaatuinen ja jännittävä kokemus upeassa miljöössä
  • Ei edellytä aikaisempaa kokemusta
  • Turvallinen ja aito jääkiipeilykokemus.

Tapaamisaika ja -paikka
11:30 Hotelli Pyhätunturin vastaanotto, Kultakeronkatu 21, 98530 Pyhätunturi.

Kuvaus

Tärkeää
Osallistujalla tulee olla kohtalainen peruskunto, jotta kiipeily on nautinnollista. Osallistujalla on kaksi mahdollisuutta kokeilla kiipeämistä ylös. Tarvitset olosuhteisiin sopivat talvivaatteet, kengät ja hanskat. Suosittelemme ottamaan mukaan energiapitoista purtavaa, kuten pähkinöitä. Alle 12 vuotiaat arvioidaan tapauskohtaisesti huomioiden kehitysaste, koko ja muut turvallisuuteen sekä mukavuuteen vaikuttavat tekijät.

Sisältää
Kiipeilyohjaajan palvelut ja opastus suomeksi sekä englanniksi, tarvittavat kiipeilyvälineet (visiirikypärä / kypärä ja lasit, valjaat, jääraudat, hakut, kiipeilykengät / laskettelumonot), kuumaa juomaa.

Lisäpalvelut
Opastus on mahdollista saada myös espanjaksi ja ruotsiksi. Mikäli tarvitset kuljetuksen Luostolta Bliss:n toimistolta – Luostontie 4, 99555 Luosto klo 11:00, niin kirjoita tieto ”LISÄTIEDOT” kenttään.

Tuotekuvaus
Ainutlaatuinen jääkiipeilykokemus upeasti valaistulla Tajukankaan kallioseinämällä. ”Tajulla” on laavu, kota ja yleensä myös avotuli.

Jääkiipeily ammattilaisen ohjaamana on turvallista ensikertalaiselle ja hauskaa kaikille. Retki alkaa Pyhätunturin hotellin vastaanotosta josta siirrymme kävellen noin 10 min jääkiipeilyseinälle. Käymme läpi kiipeilyvarusteet, neuvomme tekniikassa ja sen jälkeen on sinun vuoro lähteä kiipeämään kohti 20 metrissä siintävää huippua. Mitä korkeammalle kiipeät sitä hulppeammat on näkymät. Mikäli kykenet reippaaseen kävelyyn, kykenet todennäköisesti myös kiipeämään.