Moottorikelkkasafari huskytilalle 3 t

169.00 

9:30-12:30
Alk. 169 € aikuinen, 84 € lapsi (4-14 v.)
Ryhmän koko: 1 – 30
Ostettava 48 tuntia aikaisemmin
Järjestetään tilauksesta.

Tiivistelmä:
*Vauhdikas päivä moottorikelkkaillen ja valjakkokoiriin tutustuen
*Moottorikelkkasafari huskytilalle
*4 km valjakkosafari ja koiratila vierailu
*Tulistelu nuotion äärellä
*Kokonaiskesto: 3 t

Kuvaus

Sisältää:
Ulkovarusteet, opastus, 2 henkilöä / kelkka, polttoaine, liikennevakuutus (max. omavastuu 980 €), koiratilavierailu ja huskysafari.

Tapaamisaika ja -paikka:
9:30 Luosto: Lapland Safaris Luosto Safari Office, Luppokeino 2, Sodankylä 99555

Tärkeää:
Pukeudu lämpimiin ulkoiluvaatteisiin sää ja olosuhteet huomioiden. Varaa mukaan riittävästi lämpimiä vaatteita.
Moottorikelkan kuljettajan on oltava vähintään 18-vuotias ja hänellä on oltava Suomessa voimassa oleva ajokortti. Otathan ajokorttisi mukaan moottorikelkkasafarille, koska poliisi voi tarkistaa kuljettajien ajokortit safarin aikana.

Lisäpalvelut:

Tuotekuvaus:
Vauhdikas päivä kelkkaillen ja valjakkokoiriin tutustuen. Kelkkailemme paikalliselle huskytilalle, missä meidät toivotetaan iloisesti haukkuen tervetulleeksi. Pääsemme tutustumaan koiratilan arkeen ja osallistumme 4 km valjakkosafarille. Ennen paluuta tulistelemme nuotion äärellä.
Kaksi henkilöä jakavat yhden kelkan ja ajavat vuorotellen. Moottorikelkan kuljettajan on oltava vähintään 18-vuotias ja hänellä on oltava Suomessa voimassa oleva ajokortti. Moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettaminen alkoholin tai huumaavien aineiden tai lääkkeiden vaikutuksen alaisena on vastoin Suomen lakeja. Lasten hinta oikeuttaa paikkaan oppaan kelkan vetämässä reessä. Aikuisen hinnan maksaessaan yli 140 cm:n pituinen lapsi voi istua moottorikelkan kyydissä aikuisen takana. Alle 2-vuotiaiden lasten osallistumista moottorikelkkasafareille ei suositella. Snowman Games Oy varaa oikeuden evätä pienten lasten osallistumisen turvallisuussyistä (esim. haastavien sää- tai reittiolosuhteiden vuoksi).