Rekryilmoitus

Resort Manager Pyhä-Luostolle
Visit Arctic North, Flying Reindeer Resort
Pyhätunturin Ravintolat Oy

Joko kuulet tunturin kutsun?

Visit Arctic North palvelee Pyhä-Luoston matkailijoita ja matkanjärjestäjiä matkan suunnittelussa sekä matkan aikana. Ydintoimintaamme on aktiviteetteja myyvän verkkokaupan ylläpito ja alueen muiden palveluiden myynti ja markkinointi. Olemme nyt laajentamassa toimintaamme myös majoituspalveluihin Luostolla. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Pyhätunturin Ravintolat Oy:n kanssa.

Haemme nyt tiimiimme vahvistukseksi palveluhenkistä jäsentä, joka ottaa vastuulleen erityisesti Flying Reindeerin operatiivisen toiminnan talvikaudelle 2020-2021. Resort Manager vastaa palveluiden
kehittämisestä asiakaslähtöisesti ja tuloksellisesti ja on itsekin vahvassa roolissa asiakaspalvelutyössä. Tehtäviin kuuluu myös verkkokaupan ylläpito sekä markkinoinnin koordinointi ja digimarkkinointiosaamisen mukaan. Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja työskentelet mielelläsi myös itsenäisesti. Hyvä kielitaito ja kokemus matkailun tehtävistä katsotaan eduksi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä saat tueksesi osaavan joukon muita tiimin jäseniä ja yhteistyökumppaneita. Etsimme ensisijaisesti hyvää tyyppiä, joka on kiinnostunut kehittymään.

Jos innostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on 30.11.2020. Käytämme rekrytointiprosessissa tarvittaessa apuna videoyhteyttä.

Hakemukset ja lisätiedot:
Sini Laukkanen
sini@visitarcticnorth.fi
p. 040 152 5258

Työ alkaa joulukuussa 2020 ja kestää kevääseen 2021. Mahdollisuus myös ympärivuotiseen työhön Visit Arctic Northin eri tehtävissä.