Kokeile jääkiipeilyä Pyhällä

97.00 

97€
Ryhmän koko 2 – 8

Kesto 150 min (2,5 h)

Ainutlaatuinen ja jännittävä jääkiipeilykokemus Tajukankaan upeassa miljöössä.

Tapaamisaika ja -paikka
11:30 CAMP Kitchen & Bar, Kultakeronkatu 21, 98530 Pyhätunturi.

Description

Ainutlaatuinen jääkiipeilykokemus upeasti valaistulla Tajukankaan kallioseinämällä. Jääkiipeily ammattilaisen ohjaamana on turvallista ensikertalaiselle ja hauskaa kaikille. Retki alkaa Pyhätunturin hotellin vastaanotosta josta siirrymme kävellen noin 10 min jääkiipeilyseinälle. Käymme läpi kiipeilyvarusteet, neuvomme tekniikassa ja sen jälkeen on sinun vuoro lähteä kiipeämään kohti 20 metrissä siintävää huippua. Mitä korkeammalle kiipeät sitä hulppeammat on näkymät. Mikäli kykenet reippaaseen kävelyyn, kykenet todennäköisesti myös kiipeämään. Taukojen aikana voit lämmitellä laavulla ja nautiskella kuumaa mehua.

Osallistujalla tulee olla kohtalainen peruskunto, jotta kiipeily on nautinnollista. Osallistujalla on kaksi mahdollisuutta kokeilla kiipeämistä ylös. Alle 12 vuotiaiden mahdollisuus osallistua jääkiipeilyyn arvioidaan tapauskohtaisesti huomioiden kehitysaste, koko ja muut turvallisuuteen sekä mukavuuteen vaikuttavat tekijät.

Sisältää Kiipeilyohjaajan palvelut ja opastus, tarvittavat kiipeilyvälineet (visiirikypärä / kypärä ja lasit, valjaat, jääraudat, hakut, kiipeilykengät / laskettelumonot), kuumaa juomaa.
Tarvitset olosuhteisiin sopivat talvivaatteet, kengät ja hanskat. Suosittelemme ottamaan mukaan energiapitoista purtavaa, kuten pähkinöitä.

Saatavilla Meno-paluu kuljetus Luostolta. Kuljetuksen hinta 35 € / hlö.
11:00 Pieni ametistikauppa – Luostontie 4, 99555 Luosto