Porokämpän illallinen

108.00 

108€
Ryhmäkoko 1 – 10
Kesto 180 min

Elämyksellinen, pohjoisiin makuihin pohjautuva avotulella viimeistelty illallinen porokämpällä poropuisto Koparassa, metsän ja luonnon ympäröimänä hyvästä seurasta nauttien.

Porokämpän illallinen tarjolla keskiviikkoisin 31.1.2024 – 30.3.2024 Klo 19-22

Tapaamisaika ja -paikka 19:00 Poropuisto Kopara, Luostontie 1160, 98530 Pyhätunturi

Lisäpalvelut Meno-paluukuljetus Pyhältä / Luostolta 30€/ hlö

HUOM! Varaukset ja tiedustelut: sales@visitarcticnorth.fi

 

Description

Pailakka-porokämpän illallinen on ainutlaatuinen matka Koparan porotilan upeaan ympäristöön ja lappilaisen ruuan alkulähteille metsän ja luonnon keskelle. Elämyksellinen ja kaikkia aisteja hivelevä illalliskokonaisuus pohjautuu pohjoisiin makuihin ja antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua siihen, mitä Lappi ja lappilainen keittiö parhaimmillaan on.

Vanhojen porokämpän tapojen mukaan poromiehet kokoontuivat päivän päätteeksi rentoutumaan hyvän ruuan äärelle raatailemaan päivän tapahtumista ja kaiken maailman asioista, sekä iskemään tarinaa pitkien pöytien ääreen. Tätä perinnettä haluamme kunnioittaa ja jatkaa, tarjoten samaa kokemusta sinulle ja ystävillesi. Koe ympärilläsi oleva hiljaisuus vanhassa hirsisen porokämpän luomassa tunnelmassa nauttien kokkimme luomasta makumaailmasta, joka viimeistellään silmienne alla avotulella. Nauti hyvästä seurasta sekä pohjoisen luonnon tarjoamista tarinoista, kuten ulkona kulkevista poroista, ehkä taivaalla loimuavista revontulista ja Lapin omasta valkoisesta pimeydestä. Kaiken hiljaisuuden ja kiireettömyyden keskellä tarinat kohtaavat toisensa.

Sisältää Alkumaljan, alkuruokalajitelman, loimulohta ulkona laavulla, pääruoan grillistä, jälkiruoan

Erikoisruokavaliot huomioidaan etukäteen ilmoitettuna.

Huomioithan, että porokämpällä käy maksuvälineenä ainoastaan kortti.